Vinner av forsikringsprisen i Vestre Viken!

Vår dyktige phD kandidat, Oscar Kristiansen, vant årets forskningspris i Vestre Viken for artikkelen «Effect of atorvastatin on muscle symptoms in coronary heart disease patients with self-perceived statin muscle side effects: a randomized, double-blinded crossover trial» som ble publisert i European Heart Journal – Cardiovascular Pharmacotherapy.

Her kan du lese om MUSE studien som ligger til grunn for artikkelen.

Vi takker laboratoriet på Drammen og Vestfold sykehus, samt farmakologisk avdeling og avdeling for adferdsmedisin ved UiO for et supert tverrfaglig samarbeid for å gjennomføre denne krevende og viktige studien- og gratulerer Oscar hjerteligst med velfortjent pris!

Se omtalen av saken og intervjuet med Oscar på Vestre Viken sin nettside

Previous article

En samtale om hjertet

Next article

Nye ESC-guidelines